Sex op het naturisten complex

naturist sexOnze laatste vakantie waren mijn vrouw en ik in een mooi naturisten complex in het zuiden van Spanje. Een groot hotel complex met zwembad in het midden, en een lang zandstrand. Het was onze eerste echte naturisten vakantie. Het was geweldig, de hele dag naakt rondlopen en ook vele anderen naakt te zien. Na de eerste dag naakt op het strand was ik op een of andere manier opgewonden geraakt, we praatten over wat we op zo’n dag allemaal zagen lopen. Mijn vrouw merkte dat ze een man van onderen geschoren zag lopen. Ze vond dit heel sexy staan en vroeg of ik mij ook niet zou scheren op deze plek. Zelf heb ik mij nooit op dit intieme deel geschoren, maar ik stond er wel voor open. Beneden in het hotel was een kapper en een schoonheidssalon. Dus ging ik naar beneden, natuurlijk, naakt, om mij te laten scheren. Eenmaal in de schoonheidssalon, kwam ik een beetje beschaamd binnen. De kapster zet mij in in een stoel, en moest zo ver mogelijk naar achteren gaan zitten. Daarna moest ik mijn benen spreiden zodat ze er goed bij kon. Met een scheerapparaat haalde ze mijn schaamhaar weg. Nu begon ze mijn edele delen in te zepen. Waarna ze er een lekkere olie op deed. Deze behandeling werkte voor mij niet zonder gevolgen.
Mijn pik was niet helemaal stijf maar nu al redelijk gegroeid. Ik probeerde mijn opwinding te verbergen en vertrok uit de salon. Gelukkig was het diner al begonnen, en zat er niemand meer in de lobby van het hotel. Dus rende ik snel naar de lift. Uiteindelijk in de lift keek ik eens mijn haarloze zaakje. Het voelde geweldig. Ik kwam aan op de 1e verdieping.

De deur ging open en een van de Dienstmeisjes kwam binnen.

De lift ging verder omhoog en ik kon dat ze merken mijn lul bekeek. sexy naturistIk probeerde het tegen te houden, maar mijn lul werd steeds groter en stond taai als een rots. Ik probeerde zo normaal mogelijk te doen. Op de 3e verdieping stapte ik ui, en liep met een stijve penis richting mijn kamer. Mijn vrouw was op het balkon. Ze leunde over de reling en had een gesprek met de hotelgasten onder ons. Haar benen waren iets uit elkaar, dus ik haar lekkere schaamlippen zien. Ik ging rustig naar haar toe en duwde mijn stijve lul in haar kut. Ze kreunde kort , en babbelde verder met onze buren. Zou niemand het opmerken dat ik haar lekker van achteren neem? Het was in ieder geval een geweldig gevoel! Slechts met moeite kon ze haar gekreun onderdrukken. Ook ik was er klaar voor. Ik trok mijn pik uit haar kut en kwam klaar over haar kont.