Ik wil graag een geheim met je delen

Niemand weet dat ik nu hier in de sexshop aan het winkelen ben

Ik ga vandaag een mini vibrator kopen. Ik kijk om me heen of ik geen bekenden zie. Ik ben een ‘keurig’ getrouwde vrouw van een CEO van een groot bedrijf. Als hij naar het buitenland gaat dan kan ik mijn geheime beroep als escort uitoefenen. Vanavond heb ik een vaste belangrijke klant. Ik bekijk de mini vibrator nog eens, ik heb al een hele collectie. Ik besluit deze mini vibrator toch te kopen.

Mijn klant

Ik maak me op en trek een mooie sexy jurk aan. Ik denk aan mijn klant, die het lekker vindt om naar mij te kijken als ik met mijzelf speel. Vooral als ik deze mini vibrator gebruik. Voorheen had ik nog nooit een mini vibrator gebruikt en nu heb ik het zelfs geïntroduceerd bij mijn man en die vindt het ook heerlijk om mij te bevredigen met de mini vibrator. Weet hij veel. Zo heeft hij ook baat bij mijn geheime leven.

Ik loop de trappen op van het hotel

Mij sex speeltjes en de mini vibrator zitten in mijn tas. In spannende verwachting klop ik op zijn hoteldeur. Hij doet open in zijn badjas. Ik omhels hem. Ik bekijk de mooie suite. Hij schenkt champagne voor me in. Ik laat hem mijn nieuwe speeltje zien: mijn nieuwe mini vibrator. Hij pakt het uit mijn hand en stopt het voorzichtig in mij. Ik kreun een beetje. Ik pak het over van hem, en duw hem terug zodat hij goed uitzicht heeft op mij. Ik kan zien dat het hem opwindt en hij begint met zichzelf te spelen

Climax

We weten dat het hoogtepunt nader is en laten ons helemaal gaan. We knuffelen en praten. Dit scenario herhaalt zich meerdere keren, totdat ik echt naar huis toe moet. Het schemert al buiten. Hij vindt het jammer. Ik geef hem de mini vibrator zodat hij mij toch kan ruiken en proeven. Tot de volgende keer.
Dromen
Eenmaal thuis ga ik naar bed en denk nog terug aan onze heerlijke avonturen. Het blijft lekker die mini vibrator. Het heeft meer avontuur toegevoegd aan mijn sex leven. Ik val bijna in slaap en ik hoor mijn man thuiskomen.