Kun je een dildo gebruiken voor een spuitend hoogtepunt bij de vrouw?

Er zijn maar weinig vrouwen die spuitend kunnen klaarkomen wanneer zij gepenetreerd worden met een penis. Daarom wordt voor het squirten, zoals het spuitend klaarkomen van een vrouw ook wel genoemd wordt vaak een dildo gebruikt. Als je hiermee het juiste ritme en de juiste stimulatie te pakken hebt, kun je verder gaan opbouwen. Mede door je gezwollen G-Spot kun je een licht drukkend gevoel ervaren. Dit is prima, als het maar geen pijn gaat doen! Als dat toch het geval is, neem dan wat gas terug en doe het wat rustiger aan. Doordat de opgezwollen G-Spot tegen je blaas drukt, lijkt het op een gegeven moment alsof je moet plassen. Laat dit je niet afschrikken, je bent er nu bijna. Nu kun je doorgaan totdat je het gevoel krijgt dat je aan het plassen bent; je bent aan het squirten! Bij sommigen zal het daadwerkelijk tot een spuitend hoogtepunt komen, bij anderen zal het naar buiten druppelen.

 

De G-spot blijven stimuleren of juist stoppen op het moment zelf

Bij sommige vrouwen moet bij het squirten de G-Spot gestimuleerd blijven worden, bij andere vrouwen moet de vagina op dat moment juist “penetratie-vrij” zijn. Misschien vergt het het enkele pogingen voordat je het voor elkaar krijgt om te squirten, dit is niet erg en volkomen normaal. Blijf ontspannen, voel je vertrouwd met je lichaam, geef niet op en probeer het gewoon nog een keer. En of het dan uiteindelijk wel lukt of niet, is eigenlijk niet eens zo relevant. Het is lang niet alle vrouwen gegeven om te kunnen squirten.

 

Op zoek naar de juiste dildo?

Ben je op zoek naar een dildo die je kan helpen bij het spuitend klaarkomen als vrouw zijnde? Kijk dan eens naar de dildo top 5! Kies degene die jou het meest aanspreekt en ga op ontdekkingstocht uit! Vergeet één ding absoluut niet, en dat is genieten!