Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn profiel?

Wanneer je hebt besloten om een profiel op een van de datingsites aan te maken, dan zal je vast tegen de vraag aan lopen, hoe krijg ik nu meer bezoekers op mijn profiel? Je wilt natuurlijk dat je wordt opgemerkt en dat dames op jou gaan reageren. Wij geven je een paar tips mee.

Omschrijf jezelf zo goed mogelijk

Bij het aanmaken van een profiel word je een aantal vragen gesteld. Niet al deze vragen zijn verplicht om in te vullen, toch is het verstandig om het wel te doen. Veel datingsites werken met een zoeksysteem. De bezoeker van de website kan hier een aantal voorkeuren aangeven over wat zij zoekt in een man of vrouw. Bijvoorbeeld waar iemand vandaan komt, leeftijd en relatiestatus. Door deze gegevens weg te laten in jouw profiel zal het zoeksysteem jou er niet tussen uit halen en je niet voorstellen aan de websitebezoeker als potentiele match. Je loopt zo al heel veel bezoekers mis op jouw profiel.

Plaats een leuke foto

Wanneer we een website bezoeken of op sociaal media scrollen, dan lezen we niet direct alle teksten die daar staan. We scannen de foto’s af en indien we daar iets interessants zien zullen we de bijgeplaatste tekst lezen. Zo werkt dat ook met profielen op een datingsite. Let maar eens op wat je zelf doet. Je bekijkt eerst de foto’s en zodra je een foto ziet die je bevalt kijk je pas verder waar iemand vandaan komt en waar iemand naar op zoek is. Zorg dus dat je foto ook opvalt. Dit hoeft niet meteen een foto te zijn van een geslachtsdeel, maar gewoon een foto die interesse wekt. Uiteraard mag je ok best wel wat aandacht besteden aan je profiel, maar dat is de tweede indruk die iemand krijgt.

Bron: https://www.amateurlivesex.nl/