Een oogje op de advocaat

Gloria zat aan haar bureau. advocaat sexZe tikte een contract voor haar baas dat moest zorgen voor een potentiële klant. John was een van de best beoordeelde advocaten in de stad, en gelukkig voor haar, was hij ook de meest aantrekkelijke. Gloria was al gestopt met typen en dacht aan zijn stevige body. 2 meter lang, kort donker haar en een sixpack. Gloria wist dat ze alleen was.

Dan leunt achterover in haar stoel, spreid haar benen open en zet haar twee voeten op het bureau. Ze begon haarzelf te strelen aan haar clit. Juist op dat moment, liep John binnen en leek geschokt door wat hij zag.

“Gloria … Ik …” Hij stamelde. Beschaamd, krabbelde ze zich op en mompelde wat excuses. Maar hij was niet boos. Hij liep naar haar toe, pakte haar hand en hielp haar overeind. Binnen een seconde, kuste hij haar nek en grijpt naar haar stevige borsten. Gloria kon het niet geloven. Het voelde zo goed!

 advocate sexJohn friemelde aan zijn riem en ritst zijn broek open.

Zijn pik was enorm en zeer hard. John pakte Gloria op en kuste via haar lippen en langzaam naar beneden. Hij laat haar zitten op zijn pik, vervolgens duwde hij haar tegen de muur en stak zijn pik diep in haar.. Haar kutje was druipend nat, maar zo strak. Toen hij zijn pik in haar sloeg, kon ze niet stoppen met kreunen. John duwde een bos van documenten en bestanden uit de weg. Legde haar op haar rug. Met haar eigen vingers, masseerde ze haar clit heftig en kon zich niet langer inhouden. Ze kwam; haar kutje werd gevoelig en spoot over John’s grote pik. Hij kreunde, en was bijna op het punt om zijn lading te lozen. Ze spoot haar sappen over hem, en hij trok zijn lul uit haar kut, met zijn mond naar beneden en begon hij te zuigen aan haar kutje. Ze schreeuwde met pure extase.

Gloria trekt aan zijn haar, en duwde ze zijn gezicht hard in haar verlangen kutje. Ze voelde zijn tong diep in haar kutje. Hij trok zijn gezicht terug en duwde zijn pik terug in haar.

“Ohhh … ja .. schatje …” Kreunde ze in zijn oor.

“Uhh … Gloria … Ik ga komen …” Hijgde hij, harder en harder. Tijdens zijn woorden voelt Gloria zich van binnen Haar kutje explodeerde meer warm zaad over zijn pik, en smeekt om meer. “Gloria … Ik kom! …”

“Kom in me schatje … Ik wil het …” Ze smeekte hem. Zijn lichaam begon te trillen. Hij kreunde en gromde als zijn sperma in haar poesje spoot. Ze voelde hoe hij haar. Op dat moment ging de telefoon.

Terug in de realiteit, keek Gloria rond in het lege kantoor en haalde haar benen van het bureau. “John Zevers Bureau, Advocaat. Wat kan ik voor u doen?” Het was echt een onvergetelijke sexdate die eindigde in een heerlijk sexcontact

Bron: Webcamsex